Uus tekiila Volcán Moët Hennessy portfellis

Volcán De Mi Tierra on austusavaldus Mehhiko Jalisco piirkonna madalikelt taevasse kerkivale vulkaanile, mille järgi tekiila sai ka oma nime: El Volcán de Tequila. Tequila vulkaan purskas 200 000 aastat tagasi ning vormis kogu piirkonna ümber. Vulkaani purse kattis maa rikkaliku vulkaanilise pinnasega, muutes selle täiuslikuks sinise agaavi kasvulavaks.

Meie valikusse lisandus kaks tekiilat

Volcán de mi Tierra Blanco on meie terroir’i kehastus. Joogis segunevad madalikele omased maitsetaimede, tsitruse ja vürtsi noodid ning kõrgmaastiku kirsi ja pirni puuviljanoodid.

Blancos kui Volcan de mi Tierra originaalversioonis on jäädvustunud piirkonna toitainerikka vulkaanilise terrior’i ainulaadne iseloom – aromaatne greip, must pipar ja magus agaav.

100% sinise Weberi agaavi segust valmistatud tekiila on mahe ning särtsakas. Täiuslik jahutatuna, jääga või kokteilides.

70% aeglaselt röstitud tasandikuagaav (purustamisel on kasutatud horno’t ja tahona’t) segatud 30% mägismaa-agaaviga. Kaks korda vasest ja roostevabast terasest destillaatorites destilleeritud ning 30 päevaks seisma jäetud.

Konjaki- ja viskivaatides veedetud aeg annab Cristalinole sügavad, kreemjad vanilli, karamelli ja šokolaadi noodid, terroir aga ainulaadse maitsenüansside keerukuse. Hoolikas filtreerimine tagab joogi puhtuse.

Añejo ja extra-añejo tekiila segu Cristalino on 100% valmistatud Jalisco madalikelt pärinevast sinisest Weberi agaavist. Añejo küpseb Glenmorangie’ viskivaatides ja extra-añejo Hennessy konjakivaatides. Tekiilasid filtreeritakse enne segamist hoolikalt merevaigutooni eemaldamiseks, ent joogi keerukas karakter säilib.

Añejo Cristalino võimas isikupära väljendub tugevates karamelli, tubaka ning tumeda šokolaadi maitsetes. Jook jätab lõpetuseks suhu siidise tunde.

Tagasi

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.