Dessertvein
Dessertveinid on rikkalikud ja komplekssed, kus magusus on meisterlikult tasakaalustatud happesusega. Magususe saavutamiseks kasutatakse erinevaid meetodeid, nagu hiliskorje, kuivatamine, külmuda laskmine või õrnalt hallitanud viinamarjade kasutamine, mis lisab veini ainulaadset sügavust ja maitset. Kvaliteetse dessertveini valmistamine on keeruline ja ajamahukas protsess, mistõttu kuuluvad paljud neist luksusveinide hulka. Need veinid sobivad ideaalselt iseseisvaks nautimiseks või magustoitude ja juustude täiendamiseks.
Château Dereszla Furmint Late Harvest 2017
Château Dereszla Aszú 5 Puttonyos 2019
La Fleur Renaissance Sauternes
Anselmann Riesling Eiswein 2018
Castello di Albola Vin Santo del Chianti Classico DOC 2010
Oled vaadanud 6 /
6
tootest