Alkoholisisaldus: 15.0%
Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc
Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. La Forge vein valmistatakse Domaine de Villemajou mõisas, mis on Gérard Bertrand veinibrändi sünnikoduks, La Forge on maitselt täidlane, domineerivalt marjane ja elegantselt vürtsikas. Külluslikult kirsine, tunda nii kirsikivi kui kirsimoosi. Taustal kakaod, röstitud mandlit ja nelki. Soolasuse puudutus pikendab happesust ja vihjab tohutule arengupotentsiaalile. Aroomis tulevad esile metsmaasikas, lagrits ja nelk. Valmistatud kahest viinamarjasordist (Syrah, Carignan). Keskmine viinapuude vanus: Carignan 80 aastat, Syrah 20 aastat. Vein küpseb tammevaadis 12 kuud. Boutenac – klassifitseeritud premier cru appellatsioon (INAO).
Viinamarjasort: Syrah, Carignan
Värvus: Sügav kirsipunane.
Aroom: Metsmaasikas, lagrits, nelk.
Maitse: Domineerivalt marjane ja elegantselt vürtsikas.
Külluslikult kirsine, tunda nii kirsikivi kui kirsimoosi. Taustal kakaod, röstitud mandlit ja nelki. Soolasuse puudutus pikendab happesust ja vihjab tohutule arengupotentsiaalile.
Toidusoovitus: Loomaliha, Lambaliha, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C