Prike veiniekspert Ketri Leis
Ketri 15-aastase restoranitöö kogemuse sisse mahub poole jagu sommeljee tööd. Erilist tähelepanu sel teekonnal on saanud „tundmatud“ või vähemtuntud veinipiirkonnad ja viinamarjasordid ning lisaainete vaba veinivalmistamine.
Ketri on sertifitseeritud sommeljee ning rahvusvahelise ASI Diploma programmi hõbemedalist. Lisaks jagab ta tarkust ka alustavatele veinitundjatele Eesti Sommeljeede Erakoolis õppejõuna.
Ketri on ca 5 aastat olnud võistleva sommeljee rollis, mille jooksul on saavutatud Eesti Parima Sommeljee tiitel neljal järjestikkusel aastal ning mitmel korral koht esikolmikus Baltikumi Parima Sommeljee võistlustel. Euroopa ja Aafrika Parima Sommeljee võistlustest on Ketril ette näidata koht esikümnes, mis senini on Eesti jaoks olnud parim tulemus.