Gérard Bertrand Château L’Hospitalet Grand Vin Red La Clape AOP

Alkoholisisaldus: 15.5%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Château L’Hospitalet Grand Vin Red La Clape on keskmise täidlusega punavein, mille siidised ja pehmed tanniinid toovad maitses esile puuviljase värskuse. Intensiivses aroomis domineerivad vürtside ja punaste marjade, eelkõige maasika aroomid. Valmistatud kolmest viinamarjasordist (Syrah, Grenache, Mourvedre).
Viinamarjasort: Syrah, Grenache, Mourvedre
Värvus: Särav rubiinpunane.
Aroom: Intensiivne, domineerivad vürtside ja punaste marjade, eelkõige maasika aroomid.
Maitse: Siidised ja pehmed tanniinid toovad esile puuviljase värskuse.
Toidusoovitus: Loomaliha, Ulukiliha, Lambaliha, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Tagasi

Gérard Bertrand Château L’Hospitalet Grand Vin White La Clape AOP

Alkoholisisaldus: 14.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Château L’Hospitalet Grand Vin White La Clape on kuiv valge vein, mille maitses domineerib ilus mineraalsus. Aroom on võimas ja värske, tunda on tsitruselisi, pirni, aniisi ja röstitud sarapuupähkleid. Valmistatud neljast viinamarjasordist (Vermentino, Roussanne, Viognier, Bourboulenc).
Viinamarjasort: Vermentino, Roussanne, Viognier, Bourboulenc
Värvus: Kahvatu kollane kuldse varjundiga.
Aroom: Võimas ja värske, tunda tsitruselisi, pirni, aniisi, röstitud sarapuupähkleid.
Maitse: Domineerib ilus mineraalsus, tunda valget pipart, järelmaitses veidi akaatsiamett.
Toidusoovitus: Idamaine roog, Rasvane kala, Väherasvane kala, Linnuliha, Mereannid
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Gérard Bertrand Héritage Corbières AOP

Alkoholisisaldus: 14.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Héritage Corbières on täidlane, ümar, tasakaalustatud ja harmooniline punavein, mille maitses tulevad esile marjad ja kohvi. Jõulises ja aromaatses aroomis on tunda kadakamarja, viirpuud ja kohvi. Valmistatud kolmest viinamarjasordist (Grenache, Syrah, Mourvèdre).
Viinamarjasort: Grenache, Syrah, Mourvèdre
Värvus: Sügav rubiinpunane.
Aroom: Jõuline ja aromaatne, tunda kadakamarja ja viirpuud, kohvi.
Maitse: Tasakaalustatud ja harmooniline, ümar ja täidlane, tunda küpseid marju ja kohvi.
Toidusoovitus: Loomaliha, Ulukiliha, Lambaliha, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Tagasi

Gérard Bertrand Héritage Crémant de Limoux AOP

Alkoholisisaldus: 12.5%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Crémant de Limoux on maitselt kuiv, karge, elegantne ja kompleksne. Aroomis tulevad esile valged õied, meekärg, roheline õun ja röstisus. Valmistatud kolmest viinamarjasordist (Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir).
Viinamarjasort: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Värvus: Kirgas kuldkollane.
Aroom: Kompleksne ja aromaatne, tunda valgeid õisi, vihjeid meekärjele, rohelist õuna ja röstisust.
Maitse: Karge ja elegantne, kompleksne.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Rasvane kala, Väherasvane kala, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Gérard Bertrand Heritage AOP Crémant de Limoux Brut Rosé

Alkoholisisaldus: 12.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Crémant de Limoux Brut Rosé on maitselt kuiv, rikkalik ja elegantne. Maitses tulevad esile punased marjad. Aroomis avaldub kompleksne ja marjane bukett maasikatest ja vaarikatest. Taustal on tunda krõbedat leiba. Valmistatud kolmest viinamarjasordist (Chardonnay, Chenin blanc, Pinot Noir).
Viinamarjasort: Chardonnay, Chenin blanc, Pinot Noir
Värvus: Särav lõheroosa.
Aroom: Kompleksne ja marjane bukett, eelkõige tunda maasikat ja vaarikat, taustal krõbedat leiba
Maitse: Kuiv, rikkalik ja elegantne, tunda punaseid marju.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Väherasvane kala, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 10.0-12.0C

Tagasi

Gérard Bertrand Héritage KOSMOS

Alkoholisisaldus: 15.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Hertiage KOSMOS on maitselt täidlane, ümar ja rafineeritud. Tanniinid on sametiselt siidised ja järelmaitse on pikk. Mitmetahulises ja mängulises aroomis on tunda küpset kirssi, kakaod ja magusaid vürtse, lagritsat, loobrerilehte, mentooli ja vanilli. Valmistatud kolmest viinamarjasordist (Grenache, Syrah, Mourvèdre).
Viinamarjasort: Grenache, Syrah, Mourvèdre
Värvus: Sügav rubiinpunane violetse varjundiga.
Aroom: Mitmetahuline ja mänguline, tunda küpset kirssi, kakaod ja magusaid vürtse, lagritsat, loobrerilehte, mentooli ja vanilli.
Maitse: Täidlane, ümar ja rafineeritud, tanniinid on sametiselt siidised, järelmaitse on pikk, tunda mentoolsust.
Toidusoovitus: Loomaliha, Ulukiliha, Lambaliha, Tugevad juustud
Serveerimistemperatuur: 16.0-18.0C

Tagasi

Gérard Bertrand Orange Gold Organic

Alkoholisisaldus: 13.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Orange Gold Organic on maitselt kuiv, ümar, kompleksne, domineervalt puuviljane ja hästi balanseeritud. Aroom on kompleksne, parfüümne ja väga värske, tulvil luuviljalisi, virsikut ja aprikoosi. Valmistatud kuuest viinamarjasordist (Chardonnay, Grenache, Viognier, Marsanne, Mauzac, Muscat).
Viinamarjasort: Chardonnay, Grenache, Viognier, Marsanne, Mauzac, Muscat
Värvus: Oranž.
Aroom: Kompleksne ja parfüümne, väga värske, tulvil luuviljalisi, tunda virsikut ja aprikoosi.
Maitse: Kuiv, ümar ja hästi balanseeritud, kompleksne. Domineerivalt puuviljane.
Toidusoovitus: Eelroad, Idamaine roog, Linnuliha, Mereannid, Tugevad juustud, Taimetoidud
Serveerimistemperatuur: 12.0-14.0C

Tagasi

Gérard Bertrand Papilou Pet-Nat Rosé

Alkoholisisaldus: 12.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. Papilou Pet-Nat Rosé on maitselt kuiv, värske, ümar, marjane ja väga hästi tasakaalustatud. Väljendusrikkas aroomis kerkivad esile punased puuviljad ja marjad. Valmistatud kahest viinamarjasordist (Cinsault, Pinot Noir).
Viinamarjasort: Cinsault, Pinot Noir
Värvus: Kahvaturoosa
Aroom: Väljendusrikast aroomi ilmestavad punaste puuviljade ja marjade noodid.
Maitse: Väga hästi tasakaalustatud, värske ja ümar, külluslikult marjane.
Toidusoovitus: Aperitiiv, Eelroad, Idamaine roog, Salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 9.0-12.0C

Tagasi

Hampton Water

Alkoholisisaldus: 13.0%

Päritolumaa: Prantsusmaa
Piirkond: Langedoc

Tootekirjeldus: Gerard Bertrand on Prantsusmaa veinimaja, mis valmistab erakordseid ja biodünaamilisi veine alates 1920. aastast.
Hampton Wateri loomise juures andsid oma suure panuse Ameerika rokilegend Jon Bon Jovi koos oma poja Jesse’ga. Diving into Hampton Water esindab elustiili, mis on omane Lõuna-Prantsusmaal elavatele inimestele. Gérard Bertrand valis selle veini loomiseks parimad maatükid, mistõttu viinamarjad pärinevad Languedoc’i parimatest terroiridest. Hampton Water on maitselt kuiv, värske ja särtsakas, pehmete maasika- ja tsitruseliste nootidega. Lõppmaitse on ilus ja pikk. Aroomis on tunda mineraalseid noote koos vihjetega lilledele ja puuviljadele. Veini valmistamisel on kombineeritud kolme viinamarjasordi parimad omadused (Cinsault, Grenache, Mourvedre Syrah).
Viinamarjasort: Grenache 60%, Cinsault 15%, Mourvèdre 15%, Syrah 10%
Värvus: Lõheroosa.
Aroom: Lille- ja puuviljaaroomid ning mineraalsed noodid.
Maitse: Värske ja särtsakas, pehmete maasika ja tsitruseliste nootidega, ilus ja pikk lõppmaitse.
Toidusoovitus: Eelroad, Rasvane kala, Kergemad juustud, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks
Serveerimistemperatuur: 8.0-10.0C

Tagasi