Beringer

Beringeri veinimaja on veinivalmistusega tegelenud juba rohkem kui 140 aastat. Maja ajalugu ulatub aastasse 1868, mil Jacob Beringer reisis oma kodumaalt, Saksamaalt, New Yorki ning sealt hiljem Napa Valley’sse. Koos vennaga osteti 1875. aastal 90-hektariline maatükk, millest sai üks esimesi veiniistandusi Napa Valley’s. Alates sellest ajast on veinimaja igati lihvinud, arendanud ja laiendanud oma veinitegemise kunsti. Beringer taotleb tasakaalu modernse tehnoloogia ning traditsioonide vahel. Selle tegevuse käigus sünnivadki üleilmselt tunnustatud veinid.

Beringeri veinimaja peab väga tähtsaks veinitegemise osaks piirkonna looduse, loomade ja veinitegijate eest hoolitsemist. Kõik nende istandused on ametlikult tunnustatud jätkusuutlikelt majandavateks. Jätkusuutlik põllumajandus on kõikehõlmav – see ei rakendu ainult istanduse enda põllumajanduslikule tegevusele, vaid ka ümbritsevale keskkonnale, ühiskonnale ning majandusele. See julgustab kasutama parimaid meetodeid, mis kindlustavad istanduste pikaaegse kestvuse ja tagavad viinamarjade ja veinide kvaliteeti.

2013. aastal tähistas Beringer 145. aastapäeva, mis teeb sellest vanima toimiva veinimaja Napa Valleys. 2004. aastal sai Beringeri veinipudel Maximus “Guinnessi rekordite raamatusse”, olles maailma suurim veinipudel. Pudel, mis sisaldas endas 173 veinipudeli jagu Beringer 2001 Private Reserve Cabernet-d, osteti heategevuslikul oksjonil 47 500 dollariga.

Tooted
Retseptid

Generations of nordic grapes


Muinasjutulise olemusega kokteil on inspireeritud legendaarsest vanaema karusmarjamoosi retseptist. Karusmarja tuntakse ka kui Põhjamaade viinamarja ning seetõttu on kasutatud kokteilis Cîroc viina, mille viinamarjane maitse võimendab karusmarjade unikaalset essentsi.

Loe rohkem Vaata teisi kokteile

Zacapa Caiprissima

Koostisosad

4 cl Zacapa 23Y Solera Gran Reserva rummi
4 tk laimisektoreid
1-2 cl suhkrusiirupit
Purujää

Loe rohkem Vaata teisi kokteile
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.