Barton & Guestier

Barton & Guestieri asutaja on Thomas Barton, kes aastal 1725 rajas oma veinikaubandusäri. Tema äri osutus väga edukaks ja aastaks 1747 peeti Thomas Bartoni juba Bordeaux number üks veinikaupmeheks. Aastal 1802 hakkas Thomas Bartoni pojapoeg, Hugh Barton, tegema koostööd prantuse veinikaupmehe Daniel Guestieriga ning sellest koostööst sündiski Barton & Guestier, mida loetakse tänapäeval vanimaks veiniga kauplevaks ettevõtteks Bordeaux’s.

Barton & Guestier on ainus veiniäri, mis ühendab omavahel vanimad veinivalmistamise kogemused ja erinevate partnerite poolt pakutava kaasaaegseima tehnoloogia. Kõik veinid valmivad peaveinimeistri Laurent Prada ja tema töögrupi käe all. Just nemad kontrollivad kogu protsessi kõiki etappe, alustades viinapuu kärpimisest, lõpetades veini pudeldamisega. Barton & Guestieri südameks on Château Magnol, imeline viinamarjaistandus Bordeaux lähistel, prestiižikas Haut-Médoci piirkonnas. Tegu on ettevõtte peakontoriga, kus töötab 40-pealine meeskond. Lisaks sellele on Château Magnolis tunnustatud külalistemaja ja suurepärane veinikool.

Barton & Guestier pakub laias valikus imelisi prantsuse veine, mis on pärit peamistest veinivalmistamise piirkondadest: Bordeaux, Loire’i org, Burgundia, Beaujolais, Rhône’i org, Languedoc, Gaskoonia ja Korsika. Mitmekesise veinivalikuga Barton & Guestier garanteerib tarbijatele maitseelamusi, mis võimaldavad neil reisida läbi Prantsusmaa.

Tooted
Retseptid

Generations of nordic grapes


Muinasjutulise olemusega kokteil on inspireeritud legendaarsest vanaema karusmarjamoosi retseptist. Karusmarja tuntakse ka kui Põhjamaade viinamarja ning seetõttu on kasutatud kokteilis Cîroc viina, mille viinamarjane maitse võimendab karusmarjade unikaalset essentsi.

Loe rohkem Vaata teisi kokteile

Bulleit Whisky Sour

Koostisosad

4 cl Bulleit Bourbon viskit
2 cl sidrunimahla
2 cl suhkrusiirupit
1 munavalge

Loe rohkem Vaata teisi kokteile
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.