AS Prike üheks eesmärgiks on pakkuda teadmisi erinevatest alkohoolsetest jookidest, tutvustades nii nende ajalugu, valmistamiskunsti kui ka kultuurset tarbimist ja serveerimist erinevate toitude kõrvale. Vastavaid koolitusi Prike töötajatele, klientidele ning erinevatel sündmustel üles astudes pakub oma ala tõeline professionaal, joogiekspert Hannes Aedla.
Hannese lai silmaring ja põhjalikud teadmised antud valdkonnas tuginevad paljuski 18 aasta pikkusele tööstaažile alkohoolsete jookide turundamisega tegelevate ettevõtete HORECA sektoris. Aastal 2004 alustas ta tööd Prikes, kus esimene külastus Prantsusmaa Barton & Guestieri veinimõisa Chateau Magnoli ja seal kogetud joogi- ning toidukunst insipreerisid täiendama oma teadmisi põhjalikumalt ka veinikultuurist. Hannes on läbinud 2011-2012 aastal juunior-sommeljee koolituse ning seejärel aastatel 2012-2013 sommeljee kursuse.
Prikes töötatud aastate jooksul on Hannes külastanud erinevaid veinimaid, aga ka šampanja-, konjaki-, viski- ja õlletootjaid. Olles tutvunud koha peal paljude tuntud kaubamärkide tööprotsessiga neile ainuomases atmosfääris, mõistab ta hästi erinevate veinide ning ka teiste jookide olemust. Koolitajana annab ta neid põnevaid ja inspireerivaid teadmisi omakorda meelsasti edasi kõikidele huvilistele, pakkudes ka praktilisi nõuandeid, kuidas iga joogi hing ja maitsenüansid kõige paremini esile tuua ning millise roa kõrvale serveerida.
Hannese enda lemmikjook on parajasti aga just see, mida saab nautida parimas seltskonnas.
Lisainfo joogieksperdi koolitustest:
hannes@prike.ee
+3725126622