Don Papa Masskara

Don Papa Masskara 70 cl 40%

Maitse: Rikkalik, õrn ja magus, tumeda metsiku mee ja piimašokolaadi nootidega, millele on lisatud apelsiniõli. Seejärel tuleb siling labayo tšillist üllatav kuumusepuhang koos soojendava ja kuiva tammega. Lõppmaitse on selgelt eristuv aromaatsetest lõhnadest, sest selles on mõrkjasmagusa tumeda šokolaadi ja kaneeli noote.

Lõhn: Koheselt kerge, särtsakas ja puuviljane aroom, magusa vanilli, röstitud suhkru ja värske laimikoorega, kõrvuti lõhnavate, küpsete klementiinide ja eksootilise lillenektariga.

Kirjeldus: Don Papa Masskara loodi 2018. aastal ja on inspireeritud ikoonilisest Masskara festivalist Negros Occidental, iga-aastasest maskifestivalist, mis on pühendatud meeleolu tõstmisele ja naeratamisele läbi raskuste. See populaarne toode on immutatud kohalike vürtside, puuviljade ja meega, mida leidub riigi troopilisel maastikul ja mida laagerdatakse Ameerika tammevaatides, enne kui see segatakse Filipiinidelt pärit troopiliste koostisosade destilleerimislahusega. Rikkalik Filipiinide mesi lisab maitseprofiilile magusust, imeline käsitsi korjatud calamansi laim (pärit Filipiinidelt) lisab omapäraseid tsitruselisi noote, samas kui tuline kohalik pipar, üks kuumimaid tšillisi maailmas, lisab kuumust ja vürtsi.

Alkoholiprotsent: 40%

Teised rummid
Retseptid

The Godfather IV


Ristiisa triloogiast inspireeritud kokteil, mis sarnaneb oma olemuselt Corleone perekonnaga – mõlemad on julged, ootamatud ja ettearvamatud. 23-aastasest Zacapa rummist valmistatud kokteilil on rikkalik ja kauakestev maitse, milles on tunda vürtse ja magusust. The Godfather IV serveeritakse vanamoodsas viskiklaasis koos jääga.

Loe rohkem Vaata teisi kokteile

Kümmel Rhubarb

Koostisosad

4 cl Kristallkümmel köömnelikööri
3 cl De Kuyper Sour Rhubarb likööri
2 cl laimimahla

Loe rohkem Vaata teisi kokteile
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.