Gérard Bertrand “La Forge” Corbières Boutenac AOP

GB La Forge’21 75cl 15%

Maitse: Domineerivalt marjane ja elegantselt vürtsikas. Külluslikult kirsine, tunda nii kirsikivi kui kirsimoosi. Taustal kakaod, röstitud mandlit ja nelki. Soolasuse puudutus pikendab happesust ja vihjab tohutule arengupotentsiaalile.

Lõhn: Metsmaasikas, lagrits, nelk.

Kirjeldus: Gérard Bertrand on ülemaailmselt tuntud orgaanilise veininduse pioneeri ja teenäitajana ning pakub väga laias valikus orgaanilisi, biodünaamilisi, vegan friendly veine. Gérard Bertrand veinimajade istandused asuvad Langedoc regioonis ja on biodünaamilise sertifikaadiga või liikumas selles suunas. La Forge vein valmistatakse Domaine de Villemajou mõisas, mis on Gérard Bertrand veinibrändi sünnikoduks, La Forge on maitselt täidlane, domineerivalt marjane ja elegantselt vürtsikas. Külluslikult kirsine, tunda nii kirsikivi kui kirsimoosi. Taustal kakaod, röstitud mandlit ja nelki. Soolasuse puudutus pikendab happesust ja vihjab tohutule arengupotentsiaalile. Aroomis tulevad esile metsmaasikas, lagrits ja nelk. Valmistatud kahest viinamarjasordist (Syrah, Carignan). Keskmine viinapuude vanus: Carignan 80 aastat, Syrah 20 aastat. Vein küpseb tammevaadis 12 kuud. Boutenac - klassifitseeritud premier cru appellatsioon (INAO).

Värv: Sügav kirsipunane.

Alkoholiprotsent: 15%

Regioon: Langedoc

Marjad: Syrah, Carignan

Serveerimise temperatuur: 16 °C - 18 °C

Retseptid

Generations of nordic grapes


Muinasjutulise olemusega kokteil on inspireeritud legendaarsest vanaema karusmarjamoosi retseptist. Karusmarja tuntakse ka kui Põhjamaade viinamarja ning seetõttu on kasutatud kokteilis Cîroc viina, mille viinamarjane maitse võimendab karusmarjade unikaalset essentsi.

Loe rohkem Vaata teisi kokteile

Bulleit Julep

Koostisosad

4 cl Bulleit Bourbon viskit
1-2 cl suhkrusiirupit
10-15 lehte piparmünti

Loe rohkem Vaata teisi kokteile
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.